Over Ons

Dit is Haagse Markt Online

Haagse Markt Online is een winkelplatform die Haagse markt winkels bij elkaar brengt op één punt. Haagse Markt kan op die manier door internet bij de consument thuis worden ervaren. Zo is Haagse markt toegetreden met de grote wereld van online retail winkels.Haagse Markt Online is te vergelijken met een warenhuis concept. Shop in shop met een eigen uitstraling. Onder de paraplu van het warenhuis creëeren wij niet alleen een totaal aanbod maar ook gemak voor de klant. Met onze unieke Onmiddellijk-Verzending* service Haagse klanten kunnen hun aankopen binnen 6-15 uur bij thuis hebben.Voor de Haagse markt ondernemer zelf is het een extra mogelijkheid om meer omzet te behalen en de naamsbekendheid te vergroten. Onze ambitie is om Haagse Markt overal direct en makkelijk toegankelijk maken, en waarbij je als klant kunt profiteren van onze unieke online winkelplatform.

STKMN.jpg

Verantwoord Ondernemen  

Corporate Social Responsibility

Haagse Markt Online heeft breed visie om zijn werk 100% ethisch te opereren. Van consumentisme tot recreatie, toerisme en economische welzijn van de mensheid. We geven je graag inzicht in wat we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

1.  Wij werken graag met mensen met beperkingen 

  Ethische systematiek in loon-dispensatie

Haagse Markt Online wil graag diverse stimuleringsmaatregelen in het leven van arbeidsgehandicapten geroepen.Daarom willen wij tenminste 90% het liefst jongeren met beperking in dienst te hebben. Haagse Markt Online erkent dat jongeren met een beperking sommige dingen niet kunnen, maar een hele hoop andere zaken wel. Jongeren met beperkingen moeten de mogelijkheid krijgen om te groeien en zich positief te ontwikkelen, hun creativiteit en innovatie te koesteren om op basis van solidariteit oplossingen te vinden voor veel van de urgente problemen van onze maatschappij. Het falen om deze problemen aan te pakken, spreekt tot een aanhoudende, diepgewortelde culturele houding rond handicap: dat gehandicapte mensen niet helemaal zoals "normale mensen" zijn.


ezgif-2-11a274c7c78d.gif
STKMN.jpg

2.  Project Haagse Markt Kids

Met Project Haagse Markt Kids, Haagse Markt Online brengt de omstandigheden onder de aandacht om een goed leven mogelijk te maken voor jongeren en algemene goede doelen. Een van de rechten van kinderen is om schuldenvrij leven te komen en leven zonder schulden. 

We bestuderen en observeren de Haagse cultuur al heel lang en we zien dat het zwaartepunt van de handelstraditie vaak ligt op hoe individuen het bedrijf kunnen helpen in plaats van hoe het bedrijf de individuen kan helpen. Er is weinig of geen zorg over het uitdenken van de omstandigheden om een goed leven mogelijk te maken. Hele samenlevingen zijn gaan praten over innovatie alsof het een inherente wenselijke waarde is, zoals liefde, broederschap, moed, schoonheid, waardigheid of verantwoordelijkheid. Innovatie-spreken aanbidt op het altaar van verandering, maar vraagt zelden wie er baat bij heeft, met welk doel? Een focus op onderhoud biedt mogelijkheden om vragen te stellen over wat we echt willen van technologieën.Waar geven we echt om? Laten we beginnen met onze kinderen. We moeten een rol voor hen in de samenleving spelen, zodat ze jonge leiders kunnen worden die vrede verzadigen, waar ze ook gaan. 

Meeste schoolcurricula zijn fantasieloos en zijn niet ontworpen om kinderen te helpen nadenken. Met het Stralende Harten project van de Haagse Markt Kids willen we kinderen spiritueel opvoeden en hun personages transformeren. Dit programma versterkt hun aangeboren menselijke adel van menselijk karakter. Dit programma is bedoeld om hele gemeenschappen van ouders, leerkrachten en kinderen te helpen en te ondersteunen bij het beseffen hoe te leven en het nobele karakter te belichamen door zelfobservatie op de markt en correctie in de praktijk. Dit project wil kinderen spiritueel opvoeden en hun personages transformeren. Versterkt hun aangeboren menselijke adel van menselijk karakter Het project heeft tot doel hele gemeenschappen te helpen ondersteunen 

Van ouders, leerkrachten en kinderen in het besef hoe te leven en het nobele karakter belichamen Door zelf-observatie en correctie.

Net als het fysieke hart moet ook het innerlijke hart in goede gezondheid worden gehouden. Om de onschuldige aard van het hart van onze kinderen te beschermen, moeten we kinderen in staat stellen een goede taal te ontwikkelen om complexe dingen zoals hun innerlijke wereld te begrijpen en te communiceren. Naar de Haagse Markt Kids Pagina 


STKMN.jpg

3.  Klimaat-neutraal verpakkingen bij het verzending 

Bij HM online we zijn niet alleen gedreven door economisch beweegreden maar ook ecologische factoren neemt in onze advisering. Wij hebben doelen om afvalberg zoveel mogelijk bepreken en daarvoor gebruiken wij minimalist verpakkingen voor verzendingen. Voor artikelen zoals pannen, tondeuse, printers, koffers enz. biedt de eigen verpakking van het artikel al genoeg bescherming.

STKMN.jpg

4.  Haagse Markt Ondernemerschap Stimulate
 

Haagse Markt Online is een medium die ondernemerschap op een hogere niveau brengt.Het creëren van dimensies waar we kunnen samenwerken creëert hogere waarden voor de Haagse Markt. In de laatste jaren hebben wij mega winkelketen gezien landen in Haagse binnenstad. Met sterk afgeprijsde merkartikelen en unieke internationale promotie formule. De prijzen in deze winkels liggen tot 60% onder de adviesprijzen. En temidden van al deze aanbiedingen, geeft een gemiddelde stadsshopper vaak niet echt de moeite om de markt te bezoeken. Ondanks de bezoekersaantallen zijn er duizenden mensen die de Haagse Markt nog niet hebben bezocht. Je hoeft niet fantasierijk te denken om het te realiseren de beste manier om deze groep mensen te bereiken is door een topklasse winkelplatform te presenteren dat hun verwachtingen overtreft. En om megapakhuizen de kracht van coöperatief ondernemerschap te laten zien. Zie blog voor meer informatie

STKMN.jpg

5.  Met een Ooievaarspas, Gratis Verzending.

De meest basale behoeften van mensen met een handicap worden verwaarloosd "op een manier die niet zou gebeuren als ze door iedereen nodig zouden zijn. Met wat gunst van de ooievaarspas, mensen met een beperking of minder inkomen die binnen een straal van 5 km van de markt wonen worden bij de verdere zorg betrokken. Voor mensen met een beperking gedoe met het openbaar vervoer is een gemeenschappelijk thema, van bagage die wordt opgestapeld rond een rolstoel in een trein tot door veel handtassen in de schouders geslagen. Mensen met het autistische spectrum, de rommelige en hectische metropolitane omgeving van Haagse Markt kan een sensorisch mijnenveld zijn. Navigeren in drukke, rommelige en visueel georiënteerde omgevingen is een belangrijke belemmering voor deelname aan het normale leven. Gratis verzending zou mensen met beperkte mobiliteit, sensorische problemen of andere beperkingen toelaten om online naar de markt te gaan. En als u de markt nog steeds wilt bezoeken, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in het aangewezen gebied. Rustig en gemakkelijk.


STKMN.jpg

6. Goede doel outlet.


Met uw aankoop bij de Goede doel outlet afdeling steunt u onze goede doel initiatieven. Een belangrijk deel van de winst van GDO-Afdeling doneren wij namelijk aan verschillende goede doel stichtingen zoals de Nederlandse Vereniging voor Autisme en ook lokaal initiatieven te organiseren voor mensen met beperkingen op de Haagse Markt.

STKMN.jpg

  Unieke cultuur

Onze cultuur heeft een vlakke en horizontale structuur. We houden niet van piramideconstructies en onze relatie met ons team houdt geen rangorde boven elkaar in. We zijn gepassioneerd over ons werk en het betekent dat we onze drive en toewijding gebruiken om anderen te motiveren, te engageren en te inspireren. Vooral degenen die worden verwaarloosd. We hebben hoge normen en een geest van avontuur.


 Ons team is een verzameling van geliefden. 

In ons team is er geen hoog, geen laag, geen slim, geen onwetend,
geen speciale vergadering, geen groot discours, geen degelijke scholing vereist, 
Er is geen meester, geen discipel.
Ons team is meer als een dronken-partij vol bedriegers, dwazen, gekke mannen en gekke vrouwen.
Dit is een verzameling van geliefden 


Onze visie is om ethisch consumentisme wereldwijd te bevorderen. En onze missie is het gemak van de aankoop van redelijk geproduceerde producten tegen lage kosten te bieden. Wij waarderen om de status quo te ontwikkelen en verder te gaan dan verwachtingen. Onze filosofie is om onze klanten de waarde te geven om een keer en goed te kopen. We zijn altijd op zoek naar verfijning en uitbreiding van ons assortiment.

STKMN.jpg

Haagse Markt Online's commitment to operate on a higher level are preceding the European Union's  E-commerce Code of Conduct, which is guaranteeing ethical standards in the digital marketplace.

To protect the existing core values of the Haagse Markt, such as it’s commitment to building strong communities, the online platform of the marketplace will take a step further and foster it’s current culture with tailored educational projects which hopefully tackle some of the recent challenges the Haagse Markt community is experiencing. From rehabilitating public out of unethical consumerism to a more fairer market which fosters and restores sustainable environment and dignity for work and family life, to striving to create economic opportunities for those who have been denied them and to advance new models of economic justice that are sustainable and replicable. By channeling the community to Haagse Markt Online digital ecosystem we support local economic development by extending Haagse Markt’s unique inventory to global market. Haagse Markt Online invites consumers to a high class innovation driven ecosystem. In the months ahead, we plan to introduce a mobile app and top level quality shopping platform which is comparable with current major online e-commerce platforms. 

We are working out a configuration for Haagse Markt that will allow for 24/7 continued non-stop trade expansion without producing an intolerable congestion around Haagse Markt's static-center. Online platforms are an important part of our digital economy, therefore to reconfigure and format the minds of the public towards an alternative trade dimension in digital world is a necessity to be equally aligned with global markets, and even go beyond aligning. This opens up a prospect for Haagse entrepreneurs to first conquer and elevate their own region (local economy) instead of being a serviceman to the current local and global e-commerce competitors.

Press contact and other professional relations

You are welcome to visit us to drink some coffee and have a chat.

Please contact Mr. Cedar Stone prior to your arrival at 
Cedar@HaagseMarktOnline.nl 
Cedarsnotes.com

Addresses 

  1. Press & International

World Trade Center Building The Hague 
Prinses Beatrixlaan 582, 2595BM - 144201

  2. Other relations


Haagse Markt Online Headquarters
Louis Couperusplein 2, 2514HP Den Haag 

  

STKMN.jpg


Bezoeken
Heeft u een zakelijke voorstel, idee, opmerkingen of wil vergaderen en wil ons bezoeken?
Stuur dan een email naar cedar@haagsemarktonline.nl om een afspraak te maken.

Bezoek adres
Louis Couperusplein 2, 2514HP Den Haag 

STKMN.jpg


Haagse Markt Online is owned and designed by


Veel mensen met beperkingen en zelfs met milde beperkingen hebben moeite om een baan te krijgen. Als een ondernemer, is het minste wat we kunnen voor hun doen is een plaats en een gelegenheid bieden om op de schommels te zijn. Zelfs als de meeste burgers stil en afstandelijk blijven, zoals de ooievaar.
 
Veel mensen met beperkingen en zelfs met milde beperkingen hebben moeite om een baan te krijgen. Als een ondernemer, is het minste wat we kunnen voor hun doen is een plaats en een gelegenheid bieden om op de schommels te zijn. Zelfs als de meeste burgers stil en afstandelijk blijven, zoals de ooievaar.
 

Winkelwagen 0 Winkelwagen

Winkelwagen leeg

Gratis Verzending! Verzending
0,00 € Totaal

Naar afrekenen