Maxim, Haagse Markt

Maxim voor Haagse Markt
Mijzelf versus Nalatigheden;
Promotie team, Afdeling Markten, Meesters. Gemeente Den Haag, Media en anderen. 
Blog-bericht door | Hr Cedar Stone
 Cedar@haagseMarktOnline.nl   CedarsNotes.com
13/11/2020 - vertaald (Engels)
 

“God plays no favorites...”

Mijn uitgangspunt als het gaat om het nalaten van initiatieven die mensen met beperking ondersteunen is mijn hartstochtelijke overtuiging dat het kostbaarste in het leven is om de goede waarden hoog te houden die in al onze gemeenten zijn verankerd.Ik sta vandaag voor u met een teleurstelling in gemeente Den Haag, DSB en Afdeling Markten omdat terwijl wet maatschappelijk ondersteuning is zijn verantwoordelijkheid, In het praktijk het is blijkbaar niet te zien dat de gemeente dit deze keer wil naleven.


Hallo, ik ben Cedar. Oprichter van Haagse Markt Online en een ondernemer van de Haagse Markt 2012/2020. Ik heb een klein beperking waar ik soms niet kunnen praten en door mijn milde autisme / selective mutisme. Tijdens mijn dagen op de Haagse Markt (HM) voelde ik mijzelf al buitengesloten en had een keer in 2017 publiekelijk gediscrimineerd door de promotie team van de markt; waar ze een negative bericht op de Facebook (FB) pagina van de Haagse Markt had geplaatst over mijn kraam en daarna snel verwijderd. Ik had dit kunnen weten door Appie en een andere collega op de markt. Inhoud van deze bericht is niet duidelijk maar wel negatief. Beheerders van de FB pagina willen de inhoud van de bericht niet met mij delen. En de andere keer die ik weer gediscrimineerd voelde was in April 2020 in mijn whatsapp gesprek met een leden van de promotie team mevrouw B. L. — Mijn verzoek was helder; Haagse Markt ondernemers en klanten HaagseMarktOnline moeten kennen en dat ik dit het best via een bericht te laten posten op de FB pagina van de HM kunnen doen. Op die moment stond er zelfs een niet echt nodig bericht over een gestolen auto van iemands op de prikbord op de FB pagina van de HM. Dus met de motivatie dat; Haagse Markt diensten zoals Drive-in express, Verloren en Gevonden, Gratis Q-Park uitrij-kaarten, Haagse Markt Kids (Stralende Harten Project), Ondernemer tools; Klachten Regeling, Ondernemer Keurmerk, Online Radio kanaal en nog veel meer diensten.. ging ik aan haar schrijven dat dit allemaal bekend moest worden. 

Mevr. B.L :  Zolas je weet we zijn al online. (Lokalemarkten.nl).
Mijzelf  : Mijn definitie om “online te gaan” omvat bredere betekenis. 
Mevr. B.L : Ok wat is volgens jou de definitie van on line dan?
Mijzelf : Ik zal je eerste vraag in het Engels beantwoorden.

While getting a marketplace online in general terms means to create a simple website and get everyone on the platform. I like to think of being “on the line” means being aligned and tailored with the already existing architecture of the Haagse Markt. This encapsulates; using all the possible means to fit in and create that much better platform that we all want. I think HM-Online already defines a large portion of this question with its distinctive design and service filled elements.

Mijn pogingen om te communiceren wat ik echt voor mijn markt wilde, waren tevergeefs. Ze zei alleen dat het leuk klonk en ging haastig de achterdeur uit: zeggend dat andere partij die slechts alleen verkoop objectief heeft was met zij van moment 1 en ik niet. En dat zij druk is. Zoals aangegeven bij mijn andere blog-bericht promotie team doet zijn werk niet goed. Geen tijd, geen productiviteit. Geen promotie van belangrijke zaken (terwijl ze zelf de diensten die HM-Online aanbied moest voortzetten)

 Bekijk introductie video


Meesterschap

''Wat is meesterschap?
Hoe definiëren we het?''

Als het iets is dat we kunnen verdienen met studie en deze titel voor onze naam plaatsen, dan spreken we gewoon van onbewezen waarden. Omdat het beste examen is het examen is waar u nu in zit.

Centraal examen voor scholieren gaan uiteindelijk over het verwerven van woordenschat, begrip, analoge redeneervaardigheden, wiskundige vaardigheden.
Rekenen, meetkunde en basis-algebra. Ze willen zien of je hebt kunnen leren denken. Ze zijn niet geïnteresseerd om je te vragen, wat artikel nummer 67 zegt of wat er in 1990 is gebeurd. Omdat je dat altijd in een boek kunt opzoeken. En Einstein zei: alles wat ik kan opzoeken in een boek, ik zou mijn tijd niet verliezen door het uit het hoofd leren.

Als juridisch adviseur meester Smit samen met de Afdeling citeert gemeente wet, zonder na te denken wat hij als degelijke man moet zeggen. Laat staan, denken als een meester.
Met al die glorie van hem titel ik zie dit “mr” als een ornament zonder echte waarde. En ik zal zover gaan om te zeggen.. Door deze minderheid van marktkoopman en vrouwen onwetend en ongeschoold te houden over de laatste marketingontwikkelingen. De high street retailer (Haagse binnenstad) zou nu de overhand hebben. En dit is het toppunt van kapitalistisch arrogantie. We leven in een land dat ons gelijke rechten geeft om onze bedrijven te opereren. U mag achter de schermen niet sommigen deuren openen en anderen dicht doen. Haagse Markt heeft service gericht verkoop platform nodig en niet gewoon een website. 

Marketingmanager is de generaal van de Haagse Markt. Ze zijn de mensen die strategie geven. Strategos is het Griekse woord voor generaal. Ze zijn degenen die op de weg kijken. Maar jammer is dat, dat er geen enkel echte leider of meester bevindt op deze arme markt. Titels zien wij overal, en ik zie meer beheerders dan echte leiders en meesters. Wat wij hebben is medewerkers die hun taken vervaagd vervullen, en dit zal pijn en lijden hebben totdat ze op één lijn komen. Omdat symptomen tekenen zijn om terug te keren.

Vandaag zien we niet alleen klachten van ondernemers naar afdeling markten maar ook afdeling markten naar ondernemers. Op de nieuwsbrief lees ik dat sommige marktkoopman en vrouwen door drukte van ervaren depressie en door bestuur die niet goed functioneert —vloek gebruiken en tegen hun schreeuwen!
En dit is de achter scherm van de markt die zo trots is op zijn recente toekenning van een van de beste markten van Nederland. Ik denk uiteindelijk, het fundamentele probleem van onze wereldje hier op de markt is arrogantie. Ik observeer gemeentelijke medewerkers maar ook Haagse markt ondernemers die geen motivatie hebben anders dan dat ze hun salaris of winst ontvangen.

“De gemeente Den Haag is verantwoordelijk voor het realiseren van de Haagse Markt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk hoe de marktondernemers hun handelswaar aanbieden”
-Alice de Jong (via e-mail bericht van mr Willem Smit)

Haagse Markt Online met zijn bezoekers en ondernemers tools zoals Gevonden en Verloren (Lost&Found), Hoogwaardige interactive plattegrond, Ondernemer Keurmerk enz..  is meer een online hulpmiddel dan een koop en verkoop platform. Het levert een positieve imago en maakt benodigde online interactie met de publiek. Het is genoodzaakt dat gemeente Den Haag online aspect van de markt ook moeten realiseren. Wij leven niet meer in jaren 2000’s. En in deze tijden een jongen met zijn laptop kan meer dingen realiseren dan een hele team van ongemotiveerd gemeentelijke medewerkers. Hij kan ook eerste aanspreekpunt kunnen worden via chat terwijl verantwoorde beheerders zijn werk niet echt vervullen door niet beschikbaar te zijn. Zoals bezoekers en ondernemers al het weten afdeling markten en zelfs marktmeesters zijn bekend met slechte communicatie. In mijn eigen ervaring in de afgelopen 2 jaren konden ze nooit mijn standplaats afmelding goed verwerken. Dit heeft mijn standplaats meer dan 20 marktdagen onbeschikbaar gesteld voor meelopers. Oplossing hiervoor? Ook heb ik aangeboden. Een simple app voor ondernemers om afmelden en chatten met de marktmeesters. “Maar nee.” zegt Afd. Markten. 


Maxim; Haagse Markt

Mijn Maxim (stelregel) is een fundamentele pedagogisch principe voor de Haagse Markt en motiveert specifieke acties. Waarom ik het in Latijns Maxim noemt is omdat het mooiste woord is om dit initiatief te beschrijven. Ik voel als Maximus. Een persoon die op maximum kaliber handelt. Er is geen beperkingen. Die worden overstegen nadat de grote principe duidelijk werd. 

Afd. Markten. Wat is jouw visie?
Ze geven me een aantal bezoekersgrafieken. Dat de markt spoel doorloopt. Dar het nu meer drukker wordt. 
Dat heeft niets met een visie te maken! De reden waarom we het een visie noemen is omdat u het aan uzelf moeten kunnen voorstellen.
Ik heb een visie. Ik stel me een markt voor waar de bezoekers en handelaren en ondernemers elke ochtend geïnspireerd wakker worden. Ik had u een kans gegeven om dingen hiertoe te laten neigen.

Omdat ik had kleur nodig!

"Er moet een betere manier zijn om dingen te doen."
Betekent dat we vooruitgang boeken in de richting van deze markt die Haagse Markt Online aan u voorstel. En simpelweg in het nieuwsbrief; "vergunninghouders wij weten dat jullie spaarpot zijn einde heeft bereikt... maar blijf rustig en begrijp ons medewerkers zijn ook mensen" helpt niet. Waarden helpen wel. Antwoord op waarom Haagse Markt.
Door waardevolle optredens en programma's op de mobiele schermen van de Publiek te laten verschijnen zullen mensen die hier komen laten zeggen;  Ik hou van Mijn Markt. Niet de markt. Ja, het ziet er goed uit, modern. Maar dat is niet wat ik van mijn markt betekent.Het betekent; Ik wil nergens anders winkelen. Het kan me niet schelen hoe goedkoop het ergens anders kost. Wat betreft de handelaar; Hoeveel grote coöperaties mij ook betalen, ik zal ze afwijzen en hier werken, want Ik ben toegewijd aan de mensen hier werken en ik zorg voor ze alsof ze mijn familie zijn. 

In ons huidige markt hebben we collega's en buurmanen buurvrouwen. In het leger hebben we broers en zussen. Zo denken ze aan elkaar. Je hebt wat ruzie, maar de liefde gaat niet weg. Je komt terug met een kopje koffie in je hand om het ijs te breken. Als je mijn broer bedreigt, moet je met mij afrekenen. En als er iemand van buiten komt -- kijken we naar een verenigd front. Een sterk front dat het idee van concurrentie en middelmatigheid overstijgt. 
Nu, hoe creëren we broers en zussen uit buurmannen en buurvrouwen die ik altijd hoor mensen tegen elkaar noemen op de markt;
Gemeenschappelijke overtuigingen, gemeenschappelijke waarden, pedagoog gedrag, een betekenis geven aan vergunninghouders. Die meer waarde heeft dan geld verdienen. In andere woorden; Afdeling markten. Als niet onafhankelijke groep, die leert vergunninghouders vaardigheden. Geef ondernemers tools om hun best in zichzelf te laten zien, die helpt om hun zelfvertrouwen op te bouwen zodat ze het succes kunnen bereiken dat als een handhaver of marketingmanager, meester of hoe u uzelf ook willen noemen... U niet kunt voorstellen dat u uzelf zou bereiken.

Dat is leiderschap! 

Maar ja, het is gewoon een idee, een verhaaltje die een jongen vertelt. Maar wat als.


Persona non grata

Haagse Markt voor mij is een smalle doos met moeilijke mensen geweest. Niemand had ooit een hekel aan de vervaagde verbeeldingskracht van de Haagse Markt dan ikzelf. Dat is ook een reden waarom Haagse Markt Online tot stand is gekomen. Ik zie vandaag een cultuurgemeenschap waar leiders en teams die hun taken niet uitvoeren. Ik heb het hier over authentieke innovatie. Verder gaan dan verwachtingen. En Meer doen dan slechts markt spoel laten lopen en terug gaan naar "als ouds" markt die ik afdeling markten zie schrijven op de nieuwsbrief.

Ik observeer een gedrag van mensen die slaven zijn van algemeenheid. En zoals eerder geschreven; Meer dan dat, ik zie mensen die geprogrammeerd zijn om te denken. Mensen die bang zijn voor verandering. Zegt Fyodor dostevesky in crime and punishment. 

''Taking a new step
Uttering a new idea
Is what people fear most.''

''Om een stap te nemen
Over een nieuwe idee spreken 
Is wat mensen meest bang zijn.''

En verder nog hoor ik dat bedrijfsonderdeel markten en mijn collega's frustratie ervaren. 
Ik ben erg teleurgesteld in Afdeling Markten!
Ik heb dit platform onthuld zodat Haagse Markt waar ik werkte verbeterd wordt.
Dus als het u niet gelukkig maakt, dan is er iets mis met uw perceptie.
En als u bezoekers en ondernemers ongelukkig maakt.
Door dit initiatief van hun tegen te houden en niet bekend maken.
Schaam aan u! 
Om ze uit de markt te verdrijven.

Jullie weten onze thema al. Mensen met beperkingen hebben hetzelfde rechten als iedereen. Discriminatie is een schending van de grondwet, een bedreiging van democratie en mensenrechten. En doe meer voor vergunninghouders met een gehoorzaamheid te vertonen aan de ideeën die aan u wordt gegeven. Zonder betekenis en slechts geld verdienen motivatie zal u straks meer dan schreeuwen en boze ondernemers kosten.

Er moet een actie komen. Door mijn regering, door mijn collega's en anderen. En de mensen die het hardst zouden moeten schreeuwen, buigen hun hoofd in eerbiedige stilte. In de hoop een deel van deze illusoire rijkdom te krijgen. Dit bewijst me nu dat er een dringender probleem is in deze gemeenschap. En ik hoop een spiegel te plaatsen om velen van hun ware aard te laten zien. Er zijn geen onschuldige omstanders.

Op deze zee van beproevende getijden leef ik met de sterke overtuiging dat al het nalatige gedrag van dit volk niets anders is dan een voorbijgaande storm. En ik ben verankerd in de Vuurtoren van God. Met eeuwig uitstralende genade en weldadigheid. 

Waar dit uiteindelijk allemaal op neerkomt, is hoe we in het leven omgaan met de problemen waarmee we te maken hebben. Soms is het een kwestie van gewoon actie ondernemen. Om beslissingen te nemen. Om anderen te betrekken. Om besluit te vinden. En het doorzien. Maar de andere keer gaat het over iets veel minder tastbaars. Soms is er alleen wat ruimdenkendheid nodig.

Moeten we nu geen uitleg vragen? Geen Kritiek opleveren?

Of moeten we ons beperken tot de verbeeldingskracht van gemeentelijke medewerkers die niet echt het beste belang hebben om deze plek geweldig te maken.

Ik denk wat de gemeentelijke medewerkers van ons willen, is niet te veel vragen stellen. Om in onze oude Markt te blijven. Niet authentieke ideeën, nieuwe dingen starten, want dit brengt hen meer werk met zich mee. En maakt Haagse binnenstad minder aantrekkelijk. Als ondernemer kan ik me natuurlijk niet voorstellen op een plek te werken waar geen bredere betekenis, een progressieve ontwikkeling groeit.

Nogmaals;
Het thema van ons initiatief is om gehandicapte mensen te helpen en we worden genegeerd door gemeente Den Haag.

Artikel 2.1.2 Wet Maatschapelijk ondersteuning.

''Gemeenten moeten de diensten en ruimten voor mensen met een beperking te voorbehouden en ontwikkelen.''

En ik denk dat wat dit eigenlijk betekent;
De tijd om jezelf te eren, 
Komt binnenkort ten einde...

Meester.

—So long now! 

STKMN.jpg

  Terug naar Nieuws en Blog


Dat was het!.
Heeft u nog vragen?

Stel je vragen.

https://haagsemarktonline.nl/content/34-blog-journaal-en-nieuws

Mijn uitgangspunt als het gaat om het nalaten van initiatieven die mensen met beperking ondersteunen is mijn hartstochtelijke overtuiging dat het kostbaarste in het leven is om de goede waarden hoog te houden die in al onze gemeenten zijn verankerd.Ik sta vandaag voor u met een teleurstelling in gemeente Den Haag en zijn afdeling markten omdat terwijl wet maatschappelijk ondersteuning is zijn verantwoordelijkheid, In het praktijk het is blijkbaar niet te zien dat Den Haag dit wil naleven.


Hallo, ik ben Cedar. Oprichter van Haagse Markt Online en een ondernemer van de Haagse Markt 2012/2020. Ik heb een klein beperking waar ik soms niet kunnen spreken en door mijn milde autisme ik ben ook niet echt goed in sociaal leven. Tijdens mijn dagen op de Markt voelde ik mijzelf al buitengesloten en had een keer in 2017 publiekelijk gediscrimineerd door de promotie team van de markt; waar ze een negative bericht op de Facebook pagina van de Haagse Markt had geplaatst over mijn kraam en daarna snel verwijderd. En de andere keer die ik weer gediscrimineerd voelde was in April 2020 in mijn whatsapp gesprek met een leden van de promotie team mevrouw B.L — Mijn verzoek was helder; Haagse Markt ondernemers en klanten HaagseMarktOnline moeten kennen en dat ik dit het best via een bericht te laten posten op de FB pagina van de HM kunnen doen. Op die moment stond er zelfs een niet echt nodig bericht over een gestolen auto van iemands op de prikbord op de FB pagina van de HM. Dus met de motivatie dat; Haagse Markt diensten zoals Drive-in express, Verloren en Gevonden, Gratis Q-Park uitrijkaarten, Haagse Markt Kids (Stralende Harten Project), Ondernemer tools; Klachten Regeling, Ondernemer Keurmerk, Online Radio kanaal en nog veel meer diensten.. ging ik aan haar schrijven dat dit allemaal bekend moest worden. 

Mevrouw B.L : Zolas je weet zijn al online.

Promotie team

Bianca Lensen

Marloes Blaster 

Geoffrey Franse

Chris Kalman

Wim van Leeuwen 


Winkelwagen 0 Winkelwagen

Winkelwagen leeg

Gratis Verzending! Verzending
0,00 € Totaal

Naar afrekenen